Orgacom


laatste wijzigingen
contactgegevens
wat is orgacom
projecten
    2009
    2008
    2007
    2006
    2005
    2004
    2003
    2002
    2001
    2000
    1999
    1998
    1997
workshops
links
curriculum vitae
vragen
sponsoren
disclaimerzoek
ENGLISH
OrgacomOrgacomOrgacomOrgacomOrgacom

Connect the Dots

druk dit artikel af

Een tentoonstelling die de netwerk modellen onderzoekt die door kunstenaars worden gecreëerd die tevens curator zijn in de breedste zin van het woord. De twee organisatoren David Dempewolf en Scott Rigby hebben 60 internationale kunstenaars en -groepen gevraagd om een bijdrage te leveren aan hun veldonderzoek en een collectieve kennisbank voor dit soort kunstenaarspraktijken.

De tentoonstelling is bedoeld als een bijeenkomst van kunstenaars-curatoren om gezamenlijk tastbare content te leveren van strategieën voor door kunstenaars gemaakte exposities en projecten. Deelnemende kunstenaars reflecteren op hun vroegere en huidige curatoren werk als experimenten binnen een sociaal veld van beroepsmatige relaties.

Bijdragen worden getoond in een wetenschapsbeurs-achtige setting. Deze manier van opstellen representeert een specifieke kunstpraktijk doormiddel van de middelbare school equivalent van de serieuze wetenschapsbeurs. Deelnemers wisselen strategieën, ontwikkelingen en verspreiden informatie binnen een gemeenschap van hun directe collega's. Het project wordt vastgelegd in een gedrukt magazine om zo een aantal specifieke kunstenaarspraktijken vast te leggen en om een lijst te maken van mogelijkheden voor nieuw werk door toekomstige mensen die werken in dit veld.

» Connect the Dots


STRIKE
 Scott Rigby previously showed STRIKE a show curated by Gavin Wade at Basekamp, Philladelphia. Orgacom contributed this text.
download engels document: » STRIKE
30Kb.doc


top
Orgacom
Orgacom